Ask them if they go insane sometimes


Ohåy vänner!
Klockan är 2.02 och jag känner mig en aning trött. Spelar Jessie J (forever obsessing with brits) högt i hörlurarna och checkar vart man kan hitta toms i Stockholm, oh yeeah buddie! Haft en slapp lördag med moder min, sovit länge, hjälpt henne att stor handla och lagat mat tillsammans :)
-
Veckan har ändå gått rätt bra, kändes som att jag lyckades ganska bra med provet i fredags, vilket kändes bra då matte inte är min starka sida direkt. Blev arg på idrotten över en idiot som jag verkligen bara vill skjuta, men jag blev räddad så. Och människan kommer få så jädra mycket skit på sitt utvecklingssamtal (:
Anyway, lille bror min fyllde år i fredags också, då blev han 8! Överraskade honom med att dyka upp på hans fotbollsmatch tillsammans med pappa, och han spelade så duktigt mot dem kaxiga småbarnen från Solna. Sen blev det middag och kladdkaka (som Jajja bakat själv!!) med gäster och presenter. Trevlans, hehe.
-
Och nu har jag måndag och tisdag ledigt och två halv dagar nästa vecka, man kan inte kalla fredag en heldag heller egentligen.. Blir en riktigt soft vecka iaf!
Men nu hade jag nog tänkt krypa i säng, mm. Okie, good night peeps!