281012

Spenderat dagen på ett lite udda sätt. Men det var mojsigt. Jag och mamma gömde oss för grannarna (bor på bottenvåningen & har enorma fönster), vi hade nämligen gårdsstädning men pallade inte vara med, eheh. Så vi bunkrade upp oss med färdiga mackor och godis och te inne på mammas rum och tittade på serier/film. Bl.a. Abraham Lincoln; The Vampire Hunter, som var en rätt bra film även fast jag förväntat mig att den skulle varit snäppet bättre.

Efter skolan igår drog man sig bort till söder och Ante och Janne, som äntligen kommit hem från Thailand. Hade det skitkul och fick tre nya filmer, hade dock redan sett två av dem men det gjorde inget, det var ju bra filmer så.

Och ja nu är det äntligen höstlov, känns underbart. Slipper tänka på skola och allt sånt för en hel vecka, hur bra är inte det?

Har varit rätt dålig på att blogga den här veckan och tyvärr kommer jag nog fortsätta vara det, åker ju faktiskt ner till Småland imorgon och är där över hela lovet. Så förvänta er inte allt för mycket inlägg, men tänkte försöka att slänga in något vid något tillfälle iaf.

Så tills vi hörs nästa gång; ha ett riktigt bra lov nu!
Puss på er.