rizzle kicks - lost generations



Mina glasses. Long time no see. Mahaha. Känner mig rätt pretty i dem. Hade en rätt bra dag i skolan idag ändå, upptäckte att jag delar samma kärlek till lotr med kompis. Fick även fina komplimanger av några för min nya hårfärg och mina nya kläder, kände lite tss inte jag då och blev lite generad men blev oerhört glad av det.
Fick sluta 55 minuter tidigare och blev lycklig för då fick jag äntligen åka hem och dö i soffan under filten. Har fått en sprängande huvudvärk pga medicinen som lätt tar musten ur en sådär.

Jag sov någon timme och vaknade till middagen, en promenad och franska läxan gjordes därefter. Sedan fick jag det glada nyheterna att på fredag ska vi äntligen åka och besöka en kattuppfödare och hälsa på för att se om mor min tål de små skönheterna! Är sjukligt excited men också fruktansvärt nervös, tänk om det inte funkar :( men det återstår att se!

Är rätt taggad inför historiearbetet jag ska påbörja också. Ni tänker säkert, är hon galen? Och ja, det är jag ju. Men jag ska få skriva om häxprocessen på 1500-1700 talet. Vem skulle inte vara taggad?