I like talking to you, and I don't like talking to anyone

 
Köpte en Star Wars tröja och lite annat, for iväg på födelsedagsfirande hos Ante och Janne. Fått lov. Lyssnat alldeles för mycket på Oasis för att det nog ska vara bra och spelat alldeles för mycket Flappy Bird. Ps. 86 är inte mitt rekord utan Naomis. Myst ihop mig med katten i soffan och tagit lite för mycket ego pics med honom. Har också försökt ta lite djupa bilder själv sådär för instagrams skull och allt. Började se My Mad Fat Diary och blev klar med första säsongen på två dagar. Brilljant. Perfekt att andra säsongen precis har börjat. Blev helt kär i den. Och Finn/Nico Mirallegro.
 
Imorgon far jag på lunch med Ante. Fint att umgås med sin morbror på lovet när alla andra ligger på varma stränder runt om i världen och har det najs. Ska umgås lite med fadern på eftermiddagen, kanske stannar där över natten. Är lagom extremt orolig för honom. Jävla doktorer.
På onsdag slaggar jag hos Alicia, lite tjejkväll sådär. Blir mysigt. Musikal på fredag, äntligen får jag se Sweeney Todd. Även om det är den svenska, och Peter Jöback. Men men, Vana Rosenberg är ju med. Hon är fiffig. Kan dock bara tänka på Björnes magasin när det kommer till henne....
 
Hur har jag annars spenderat första dagen på lovet? Jo nämen genom att göra absolut ingenting. Eller okej, jag gick och handlade, men bort sett från det så ingenting. Sovit, tittat på dokumentärer, myst med katten.
Åh. Såg en dokumentär, Bridesgroom, tyckte den var lite trög i början men herrejiskus. Mitt hjärta krossades i biljontals bitar och jag grät som jag vet inte vad. Fyfan så sorglig den var. Nej huvaligen.
 
Och det var det.