det var en dröm och jag gillade den för mycket


Det händer inte mycket nu för tiden. Jag tittar på för lite mycket tv serier, går runt som Lilla My, är med katten och umgås med min mor när hon inte jobbar.
Var på middag i fredags hos moster och hennes man, även mormor och morfar var där vilket var mysigt. Middagen var lagom tråkig men det var kul att träffa m&m igen.
Shoppade lite i lördags. Ny klänning och nya byxor. Älskar att shoppa. Ge mig lite mer pengar så jag kan shoppa allt i världen tack.
Imorgon byter jag förhoppningsvis lite scenario och åker och hälsar på Alicia i Huvudsta. På tisdag far jag vidare till söder för att umgås med Ante som ska hjälpa mig med lite grejs (som kaaanske ingår i något bästan inte får veta). För ja, jag håller på med hemligheter. Det är helt galet men åh så bra det kommer bli.


På fredag blir jag upp plockad av pappa och kompani. Vi ska fara till Kolmården och jag är super taggad!! På fredagen ska vi gå på ett variant av en liten Harry Potter värld. Jag föreslog pappa idén och han tyckte den var utmärkt - WHOOP! Sedan blir det ju lördag och ja, då blir det Kolmården ihop med Åsas släkt för att fira hennes mamma. Kommer bli finfint, jag kommer ju få se massa djur!! Weeeiho!! Ska ta med mig kameran och ta massa bilder, ooohjaas.

Jag ser en värdelös skräckfilm för att fördröja tiden. Ed's album har släppts, jag har inte bloggat sen dess va? Det är himlen, stjärnorna, evigheten och guld. Jag älskar det.

Saknar min bus B. Låt oss ses snart, säger jag bara.

Puss och kram