listen to moose, squirrel

I tisdags gick jag på en promenad ihop med min ex mentor. Vi hade ett litet små snack som skulle vart max 20 minuter men blev istället 60. Det var trevligt, något jag definitivt behövde. Det blåste jävligt kallt och jag knäppte aldrig jackan, dumt drag, men men. Vi gick längs Polhemsgatan, ner till vattnet och upp tillbaka. Har aldrig tänkt på hur fint det faktiskt är där nere vid vattnet. Troligtvis för att jag sällan går där. Vi pratade om livet och allt sådant där, kom tillbaka mycket senare (som tidigare sagt) och Matilda, gullig som hon var, frågade om allt var bra. Jag sa ja, för då var det bra. Hon förstår mig och jag förstår henne.
Utifrån är det nog ett väldigt udda förhållande, eller ja, relation, vad man nu ska säga. Alla gånger kanske inte super proffessionellt, en lärare och före detta elev, vänner. Inte för att det var så att det var efter skoltid, däremot har jag ju redan som krossat den gränsen, druckit vodka ihop med min kommunikationslärare på en fest jag fick jobba på. Så jag antar att det är no going back hur som. Fuck it. Jag tycker om dem, vi klickar. Kan inte heller undgå att det finns likheter mellan uppväxt som vi redan bondat över. Så går det när man är barnet som är lite för ärlig i sina texter.
 
I övrigt så ser jag på väldigt mycket supernatural. Det har en lugnande effekt på något skum sätt. Det är så jag rymmer. Jag är förälskad i Crowley. Inte för att han är snygg eller så men för att han är världens härligaste. Bästa karaktären ever. Trodde Cas var det bästa men har nu insett att Crowley tar platsen. Min bae. Hatar det uttrycket men ja, bae.
 
 
Jag är nu mera också inne på nionde dagen med modern i Thailand. Cosmos och jag myser mycket, äter vad jag vill och har det rätt soft. Men är ostabil pga no meds och där av oerhört skör, saknar helt enkelt min mamma. Min psykolog och jag diskuterade, jag är fortfarande rätt barnslig, alltså föräldrarkär, behöver mammas tröst. Först förstod jag inte riktigt vad hon menade, tyckte inte det stämde. Men nu inser jag att det stämmer rätt bra. Antar att fick man inte vara barn när man väl var det så tar man det åt sig nu. Anyhow, de verkar ha det bra där borta i värmen och det gör mig glad. Jag har mysmysmys och lite party ihop med katten, har haft Alicia och Matilda över på middag, idag kommer också Linnea över och imorgon blir det filmkväll ihop med Beata. Det blir bra det. Det har vart bra det.
 
Nu ska jag se om jag kan sova två timmar eller om jag fortsätter hållas vaken, sen är det dags för att göra sig redan för skolan. Hoppas alla fått sova gott,
god morgon.