Ska vi skrika så högt vi kan och kasta stenar från tak?

Jag är arg och så jävla trött. Hur barnslig får man vara? Jag betedde mig kanske inte särskilt moget efter jag heller, men jag har fan mina gränser.
Spyr på jobbiga människor och skolan, vafan är meningen med allt? Kan någon vara snäll att förklara? Kanske ska gå och bli strippa bara på en gång? Inte för att jag är så värst bra på att dansa men whatever.
 
Jag är glad att jag har studiedag imorgon. Det betyder att jag kan ligga uppe hela natten utan att behöva tänka på vad klockan är. Sådant gillar jag. Jag gillar natten, när det är mörkt ute och nästan inga vakna. Det är något så fruktansvärt rogivande med det.
 
Min blogg.se app funkar inte, vilket betyder att jag laddar upp det här från datorn nu. Egentligen skrev jag allt det här runt tjugo i tolv i mina anteckningar igår kväll.
 
Nu är det som sagt torsdag, studiedag. Det är så härligt och jag känner mig inte alls sugen på att återvända till skolan imorgon. Återvända till sura minner och långa lektioner. Jag längtar till helgen, till Bondegatan, räkmackor och långa nätter.
 
Men ikväll ska jag vara glad. Ikväll ska jag fira min älskade mor som har sin sista dag på jobbet, för nu byter hon, nu kommer hon därifrån. Förhoppningsvis börjar hon må mycket bättre nu också, vilket jag märker att hon redan gör, men ännu bättre. Nu när hon får komma till något nytt. Min lilla, lilla mamma. Grattis till henne!