på jakt i piller skåpet

Hej och hå mina fina,
 
har precis packat ner mina kläder i en väska. Imorgon åker jag till Lule över fyra dagar och hälsar på släkt osv med mamma. Inte så värst sugen på det men hellre det än att åka ut till stugan. Hehe.
Har spenderat fredag till idag med min goseboll festis Lina. Det har varit så himla adjfdsjnk underbart. Vart på stan, hon bjöd mig på Batman - som förövrigt var skitbra, ätit mums-mat och godis och sett massor med Skins. Fick henne att älska Skins *stolt* och snart kommer hon igen och då blir det ännu mer yes! Hon visade mig The English Shop som är det vackraste jag sett åhgud rena gåvan där uppifrån typ, för mig lixom. Så pratade vi nätterna långa och jag ska få hälsa på hennes pöjk när han kommer hit, ololo. Och så har vi ju skrattat som två jädra miffon åt William Spetz (lilla bloggen), alla söker på youtube! På jakt i piller skåpet - vardagslyx! Just sayin', det är så jävla kul.
 
På lördag kommer förhoppningsvis fina solstrålen Beata hem, HAAALLELUJAH. Längtar längtar längtar. Blir så bra!
Så ska trion bowla någon dag och ja det blir så bra. Yes yes yes.
Och den där 30-dagar grejen kinda sket sig. Ooooorkar inte............hehe. Det kommer väl upp några såna inlägg lite då och då när jag orkar. Vi får se.
Uhm. Inte så mycket mer att säga nej, ska kolla lite saker så blir det bums i säng. Tidig jävla morgon imorn. Usch.
Men okie, god natt finisar!