***Flawless


I fredags fick jag en påsklilja av en kille i klassen, det fick i och för sig alla de få som var i klassrummet, blev glad av något så simpelt som en blomma. Delade på en muffin med Matilda på morgonen och försökte komma igång med min skräckhistoria som gick sådär, jag vet verkligen vad jag ska skriva och hur jag vill ha det men lyckas inte formulera mig på rätt sätt i första delen och jag kör fast. AAARGH. Åt kebab till lunch och skvallrade med Glinning och Naomi. Alltså jag har suktat kebab så jävla länge nu och så fick jag det - ska säga er att det var helt jävla underbart gott!
Efter vad som kändes som en relativt kort dag möte jag mamma och vi drog bort till Prinsessan för att fika, spendera lite extra kvalitetstid som om att bo ensamma tillsammans inte var nog. Men det var mysigt. Åt en blåbärspaj som hade så onaturligt mycket socker i sig att jag fick världens sockerrus - pulsen ökade, började kallsvettas och skaka. En sådan lär jag inte äta där igen.

Efter en underlig onsdag gjorde jag också det något överraskande och gick och fikade med Linnea. Pratade om livet och everything, rökte några cigg, skrattade åt människor och drack en kopp te.
Inte nog med att bonda över det spenderade jag en en del av kvällen nu genom att lugna tjejen inför en något halv skum "dejt" för att sedan reda ut slutsatsen på telefon.

Bestämde mig för att det var dags att klippa av håret vid 23 tiden och gjorde därför det. Känns härligt att ha det kort, lättare att reda ut på morgona framöver och slipper det slitna.

Juste. Måste tala om hur jävla duktig jag var i torsdags med Amanda och Matilda på gymmet - där vi spenderar vår idrotts timme. Körde ett fullt pass utifrån vad dessa två brukar göra och jag må inte kunna ha rört mig under eftermiddag sedan, men fyfan vad duktig jag kände mig! Är nu rätt taggad på att skaffa gymkort - vilket är något jag ska göra. Kan ni förstå det? Jasanja taggad på att gymma? Sen när lixom?