vardagliga tjejer

 
Sommar, sommar, sommar.
Igår kom det två snyggingar och hängde med mig, vi bakade pizza, drack somersby, lyssnade på musik och rökte cigg efter cigg. Sådär som sommarkvällar ska spenderas, ute på altanen, i flera timmar.
 
Jag stannade inte uppe speciellt länge efter att flickorna lämnat mig, ändå fick Alicia ringa och väcka mig efter hon slutat jobbet för att sedan bjuda in sig själv, haha. Men det var bra det!
 
Modern drog i tisdags morse till mormor för att hjälpa henne och ta hand om morfar. Jöskus den situationen alltså. Orkar inte. Han blir sämre och sämre med sin alzhimers och stället min mormor lämnar honom på avlastning ibland är helt jävla dumma i huvudet - enkelt sagt.
Spenderade min första dag med min lilla misse, sjöng högt som tusan på min musikallista och klippte sedan av mig håret. Det är så jävla fint - om man får säga sådant själv? Jag älskar det i alla fall. Det är bara den gräsliga utväxten kvar nu. Och just ja, jag stannade uppe till fem på morgonen för att städa inför tjejerna. Troligtvis därför jag sov så länge idag, klev ju fan upp tidigt igår också. Heh.
 
På söndag får jag äntligen träffa pappa och kompani, ser fram emot det. Har inte sett mina små troll på så länge. Längtar efter dem så och ser så fram emot att ge dem deras presenter, se deras glada ansikten!
 
Och, och, och, på tisdag far jag till family numbero 2! Ser extremt fram emot det. 1) får hänga med B igen (och kompani). 2) kommer bort från mamma, och trust med i do love my mum men att spendera varje dag med henne hela tiden, jöskus amalia. 3) scen byte, whoop whoop, plus är as taggad på att bada nu när jag fått min bikini från forever 21!!
 
I don't know, tror som att det var det jag ville berätta.
Ha det bra, trevlig sommar, vi ses när vi ses.
:)